360 VR training
laten ontwikkelen

Leren met door middel van 360 VR training maakt een verschil, 360 VR training is de meest impactvolle en kosteneffectieve manier om uw medewerkers altijd en overal te trainen. Begin vandaag nog met het vergroten van de vaardigheden, kennis en motivatie van uw personeel. Werk samen met uw team om impact te creëren, uw personeel te betrekken en uw bedrijf te laten groeien. 

VR training laten maken

Voordelen van 360 VR trainingen

meer emotioneel verbonden dan klaslokaal leerders
0 x
meer opname van leerstof dan traditionele manieren
0 %
meer zelfverzekerd om de geleerde skills uit te voeren
0 %
Snellere trainingen dan in klaslokaal vorm
0 x

De impact van 360 VR trainingen

Verander de manier waarop u uw medewerkers opleidt en ontwikkelt. Creëer echte impact en laat uw bedrijf groeien door Virtual Reality te gebruiken voor training. Met 360 VR training kunnen wij elk denkbare scenario ontwikkelen. Is er eenmaal een scenario ontwikkeld kunnen wij deze naar alle grote VR platformen distribueren. Wij plaatsen de 360 VR training  in verschillende apps. Denk hierbij aan IOS, Android of Oculus. Beschikt u niet over een VR bril? Geen probleem! Speel de trainingmodules in 2D af op elke smartphone en bepaal wie welke trainingsmodule kan spelen. Analyseer alle trainingsgegevens en bekijk de vorderingen..

De impact van 360 graden video

Veelgestelde vragen over 360 VR training

1Wat is een 360 VR training?

Een 360 VR training is een innovatieve manier van training. Met speciale 360 graden camera's filmen wij een scenario die zichzelf kan voordoen op de werkvloer. Wij maken hier een training van door vragen te stelen aan de deelnemer. Vanaf het moment dat de deelnemer de VR bril opzet staat hij of zij ineens midden echt op de werkvloer. Er moeten keuzes gemaakt worden en elke keuze heeft een gevolg. De scenario's veranderen aan de hand van de keuzes die gemaakt worden door de deelnemer.

2Wat kost het om een 360 VR training te laten ontwikkelen?

De kosten van een 360 VR training zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan de ontwikkeling van de trainings scenario's, de distributie en de analyses. 

Bij elke training werken wij met scenario's. Een 360 VR training kan bestaan uit 1 of meerdere scenario's. Daarnaast zijn de kosten afhankelijk van het aantal mensen die de training (actief) volgen en hoelang de training beschikbaar moet zijn.

Meer te weten komen over

360 VR trainingen

+31 (0)6 234 151 02