360 graden trouwvideo
laten maken

Hey bruidspaar! Wat origineel dat jullie jezelf aan het oriënteren zijn voor een 360 graden trouwvideo. Wij van VRLAND hebben jaren ervaring met 360 graden VR video’s en leggen graag de mooiste dag van jullie leven in 360 graden VR vast. Een 360 graden trouwvideo zorgt na afloop voor een unieke belevenis, d.m.v. een VR-bril ervaar jij je bruiloft zoals een van je gasten. Onze 360 graden trouwvideo’s bevatten de mooiste, belangrijkste en meest ontroerende momenten van jullie trouwdag zodat jullie deze bijzondere dag ten alle tijden kunt herbeleven.

360 graden trouwvideo

Goedkoper

Een 360 graden video is goedkoper als een normale trouwvideo!

Kleine camera's

Kleine 360 graden camera's die nauwelijks opvallen!

Unieke ervaring

Een 360 graden video is geschikt voor desktop, mobiel en vrbril!

Snelle oplevering

Binnen twee weken leveren wij uw 360 graden trouwvideo aan!

Verschillende pakketten

Pak nu een korting die kan oplopen tot €225,00 voor je VR Trouwvideo

Basis

360 GRADEN TROUWVIDEO
850
775 Eenmalig
 • 360° Trouwvideo in 5.7K
 • Opnames in totaal met 2 camera's
 • Oplevering binnen 2 weken
 • Incl. VR cardboard

Standaard

360 GRADEN TROUWVIDEO
975
875 Eenmalig
 • 360° Trouwvideo in 5.7K
 • 4K opname van gehele ceremonie met 1 normale camera
 • Opnames in totaal met 3 camera's
 • Oplevering binnen 2 weken
 • Incl. VR cardboard
Populair

Groot

360 GRADEN TROUWVIDEO
1675
1450 Eenmalig
 • 360° Trouwvideo in 5.7K
 • 4K opname van gehele ceremonie met 1 normale camera
 • Opnames in totaal met 3 camera's
 • Oplevering binnen 2 weken
 • Incl. echte VR Bril

180 graden trouwvideo

Sinds kort bieden wij ook 180 graden 3D trouwvideo’s aan

Nu zal je vast denken een 180 graden trouwvideo is geen 360 graden trouwvideo, dat klopt! Dus waarom zou je daar überhaupt voor kiezen? Nou de reden daarvoor is dat bij 360 graden video de resolutie verdeeld wordt over de gehele 360 graden (dus helemaal rondom) en bij 180 graden je dezelfde resolutie verdeeld over 180 graden. Het resultaat hiervan is dat de kwaliteit op dit moment hoger is van de 180 graden opnames. Ook is het zo dat wij de 180 graden opnames maken met een full-frame sensor, die kwalitatief vele malen hoger is dan de kleinere sensoren van een 360 camera. Hierdoor kun zelfs bij weinig licht spectaculaire beelden maken, bijvoorbeeld tijdens het feest in de avonduren.

Monoscopisch of stereoscopisch

Monoscopische (2D) of stereoscopische (3D) opnames

Onze 360 graden trouwvideo’s filmen wij monoscopische en onze 180 graden trouwvideo’s stereoscopisch. Wilt u weten wat het verschil is tussen deze twee vormen van 360 graden video kijk dan bij veelgestelde vragen.

Monoscopisch stereoscopische 360 beelden

Veelgestelde vragen over 360 graden trouwvideo's

1Wat is een 360 graden trouwvideo?

Een 360 graden trouwvideo is een interactieve vorm video waarbij het voor de kijker mogelijk is om zelf te bepalen waar hij of zij naar toe wilt kijken, in plaats van verplicht naar een bepaald punt te kijken. Je kunt dus volledig 360 graden in het rond kijken.  Omdat de kijker zelf kunt bepalen waar hij of zij naar kijkt ontstaat er interactie. Ook kan de kijker door middel van een VRbril (virtual reality bril) midden in de video terecht komen. Inmiddels worden 360 graden video’s volledig ondersteunt door Youtube en Facebook.

2Hoelang zijn jullie aanwezig op de trouwdag?

De meest complete 360 graden ervaring maak je door gedurende dag tijdens alle momenten 360 graden opnames te maken. Zo krijg je een indrukwekkende compilatie van alles van er op de dag gebeurd is. Van de voorbereiding, de ceremonie maar ook feest tot in de late avond uurtjes. In principe zijn wij in overleg de gehele dag aanwezig, uitgaande van een 8 uur durende werkdag. Mocht het een uurtje langer duren is dat ook geen probleem en rekenen wij hiervoor geen extra kosten. Ons motto is zorgen voor de meest complete ervaring voor de klant! 

3Kan iedereen een 360 graden video bekijken?

Iedereen die beschikt over een mobiele telefoon, desktop, tablet of VRbril kan een 360 graden video bekijken. Voor het beste resultaat bekijk je de 360 graden video met een VRbril (virtual reality bril) of Google cardboard (Dat is een kartonnen vrbril waar je je telefoon in kunt plaatsen). Het toffe is dat je door middel van zo'n VRbril  zelf ineens midden in de video staat. Bekijk je de 360 graden video op een desktop, tablet of mobiel dan kun je wel zelf bepalen waar je naar toe kijkt maar is de intense beleving minder dan dat je zelf midden in de video staat. Verschillende platformen als Youtube, Vimeo en Facebook ondersteunen 360 graden video.  

4Wat is het verschil tussen monoscopische en stereoscopische 360 graden opnames?

Bij VRLAND kunnen wij monoscopische (2D) maar ook stereoscopische (3D) 360 graden en 180 graden opnames maken voor onze klanten. Maar wat is eigenlijk het verschil? 

Bij monoscopische 360 graden beelden geef je elk oog het zelfde 360 graden beeld. Dit zorgt misschien wel voor enige perceptie van diepte maar kan al snel kunstmatig voelen. Vooral met een VRbril op is de uiteindelijke beleving een stuk minder dan dat je dezelfde beelden stereoscopisch zou bekijken.

Bij stereoscopische beelden geef je elk oog een ander beeld. In het echte leven zien wij immers ook met beide ogen een ander beeld/ perspectief. Hierdoor ontstaat er een dieptewaarneming die zelfs voor de evolutie van veel diersoorten cruciaal is geweest omdat zij hierdoor extra 3D informatie over hun omgeving konden waarnemen. 

Staat je vraag er niet tussen ?

+31 (0)6 234 151 02