360 graden live stream

Wat dacht u van een 360 graden live stream tijdens uw volgende event! Zonder fysiek aanwezig te zijn geeft u de kijker direct vanuit huis of elk andere plek de mogelijkheid om aanwezig te zijn bij uw event. De kijker beleefd het event natuurlijk vanaf de beste plek. De 360 graden live stream heeft impact en de kijker zal deze unieke belevenis dan ook niet snel meer vergeten.
360 graden live stream

Voordelen van 360 graden live stream

Vertrouwen

360 graden live stream vergroot het vertrouwen bij de kijker!

Betrokkenheid

Potentiële klanten voelen zichzelf meer betrokken bij uw bedrijf!

Engagement

360 graden live stream zorgt voor meer engagement dan normale video!

Unieke ervaring

360 graden live stream is geschikt voor desktop, mobiel en vrbril!

360 graden live stream op zijn best!

Een 360 graden live stream is grenzeloos en zorgt voor impact!  De door ons opgezette 360 graden live stream geeft de kijker de mogelijkheid om ergens live aanwezig te zijn waar hij of zij eigenlijk niet bij had kunnen zijn.

360 graden live streams worden volledig ondersteunt door Youtube en Facebook. In 2019 werd de elfstedenzwemtocht van Maarten van der Weijden via een 360 graden live stream uitgezonden op het YouTube kanaal van de NOS. Binnen no-time stond de 360 graden live stream van Maarten van der Weijden nummer 1# treding op YouTube.

De impact van 360 graden video

Veel gestelde vragen over  360 graden live stream

1Wat is een 360 graden live stream?

Een 360 graden live stream is een interactieve vorm van live video waarbij het voor de kijker mogelijk is om zelf te bepalen waar hij of zij naar toe wilt kijken, in plaats van verplicht naar een bepaald punt te kijken. Je kunt dus volledig 360 graden in het rond kijken.  Omdat de kijker zelf kunt bepalen waar hij of zij naar kijkt ontstaat er interactie. Ook kan de kijker door middel van een VRbril (virtual reality bril) midden in de 360 graden live stream terecht komen.

 

2Wat zijn de kosten van een 360 graden live stream?

Bij VRLAND kunnen wij al vanaf € 1250,- een 360 graden live stream realiseren. 

De kosten van een 360 graden live stream zijn afhankelijk van meerdere factoren zoals: 

  • Hoelang gaat de live stream duren?
  • Uit hoeveel 360 graden camera's moet de live stream bestaan?
  • Wat is de huidige internet snelheid?
  • Waarop wilt u dat de live stream wordt uitgezonden?

En zo zijn er nog een tal van factoren die meespelen bij de prijs van het opzetten van een 360 graden live stream. 

3Kan iedereen de 360 graden live stream bekijken?

Iedereen die beschikt over een mobiele telefoon, desktop, tablet of VRbril kan de 360 graden live stream bekijken. Voor het beste resultaat bekijk je de 360 graden live stream met een VRbril (virtual reality bril) of Google cardboard (Dat is een kartonnen vrbril waar je je telefoon in kunt plaatsen). Het toffe is dat je door middel van zo'n VRbril  zelf ineens midden in de video staat. Bekijk je de 360 graden live stream op een desktop, tablet of mobiel dan kun je wel zelf bepalen waar je naar toe kijkt maar is de intense beleving minder dan dat je zelf midden in de 360 graden live stream staat.  

360 graden live stream workflow

Een 360 graden live stream om nooit te vergeten! Wij zijn een van de enigste Nederlandse bedrijven die tot 8K 360 graden live streams kunnen aanbieden. Wij werken met een basic workflow die er als volgt uit ziet. 

360 graden live stream

Meer te weten komen over 360 graden live stream ?

+31 (0)6 234 151 02