360 graden tour laten maken

Vertrouwen

Een 360 graden tour vergroot het vertrouwen bij de kijker!

Betrokkenheid

Potentiële klanten voelen zichzelf meer betrokken bij uw bedrijf!

Engagement

Een 360 graden tour zorgt voor meer (website) bezoekers!

Unieke ervaring

Een 360 graden tour is een leuke, unieke, innovatieve ervaring!

Laat bezoekers en klanten binnen kijken met een interactieve 360 graden tour. Klanten vinden het fijn om uw bedrijf online alvast te bezoeken. Vergroot het vertrouwen door middel van een 360 graden tour breng bezoekers, klanten of (potentiële) werknemers op een leuke, unieke en innovatieve manier in contact met uw bedrijf of organisatie. 

Open je deuren online met een interactieve 360 graden tour 

Door middel van een 360 graden tour open jij online de deuren en laat je zien wat jouw bedrijf doet en hoe jouw bedrijf zich onderscheidt van de concurrentie. Je bereikt jouw klanten op het ideale moment, namelijk op het moment dat zij zich oriënteren op waar zij willen gaan eten, slapen, winkelen of stappen.

Een 360 graden tour laten maken?

De verschillende 360 graden tour mogelijkheden

Een basis 360 graden tour is een eenvoudige 360 graden tour waarbij je doormiddel van 360 graden foto’s door een locatie heen kunt bewegen. 

Een 360 graden 3D tour is een unieke 360 tour, hierbij leggen we de omgeving vast met een 360 camera die naast normale foto’s ook 3D scans maakt.  De 360 graden 3D tour is altijd extern gehost hierdoor belast je niet je eigen website server maar betaal je wel maandelijkse hosting kosten. 

Bij een Custom interactieve 360 graden tour is er een stuk meer mogelijk. Zo maken wij de tour geheel in eigen huisstijl en er is de mogelijkheid voor het toevoegen van audio, fotografie, videoclips en zelfs 3D objecten. 

Voorbeelden Custom 360 graden tour

360° tours voor de

Velwuwe vakantieparken

360 graden tour laten maken
360 graden tour late maken

Een 360 graden tour is het ideale middel om potentiële kijkers alvast vanuit huis de mogelijkheid te bieden om bij u op locatie rond te kijken. Voor de Veluwe vakantieparken realiseerde wij voor diverse vakantie parken een 360 graden tour. Hierbij hebben wij gebruik gemaakt van een aantal 360° lucht opnames om zo een overzichtelijke 360 graden view van de campings te creëren.  Kijk hieronder voor de 360 graden  tour van camping Pampel. 

Klanten ontvangen op elk tijdstip!

Veelgestelde vragen over 360 graden video

1Wat kost het om een 360 graden tour?

De kosten van een custom 360 graden tour variëren. Dit hangt af van het aantal 360 graden foto's die er gemaakt en bewerkt moeten worden. Daarnaast kunt u nog kiezen voor foto's, video's, audio of links die in de 360 graden tour geplaatst moeten worden. Afhankelijk van de hoeveelheid werk kunnen wij een goede schatting voor u maken.

2Kunnen jullie de 360 graden tour ook op onze website plaatsen?

Jazeker, wij helpen u graag bij het plaatsen van de 360 graden tour op uw website. 

Onze custom 360 graden tours zijn geschikt voor elke website die online staat!

3Blijft de 360 graden tour altijd online?

Een custom 360 graden tour moet gehost worden op een snelle stabiele server, alleen dan is een goede werking gegarandeerd. Je kunt hem plaatsen op eigen server maar wij kunnen de tour ook plaatsen op onze special ingerichte server. Het voordeel is dan dat de tour geen gewicht heeft op de website zelf. Kosten van een super snelle hosten zijn €20,00 p/m

4Wat is het verschil tussen een custom 360 graden tour en een Google business view tour?

Een Google business view tour wordt op Google geupload en gekoppeld aan uw bedrijfsprofiel. Potentiële klanten die zoeken naar uw bedrijf op Google zien direct de 360 graden tour. Google geeft bedrijven met 360 graden tour ook een streepje voor op bedrijven die dit niet hebben. De Google 360 graden business view tour zorgt dus voor een positief effect op uw ranking in de Google zoekmachine. (Hogere posities in Google) Naast de weergave op Google kunt u de tour ook insluiten en op uw website plaatsen.

Bij een Custom 360 graden tour kun je op elementen klikken, links toevoegen, video's en foto's hierdoor wordt de 360 graden tour een stuk interactiever ten opzichte van de Google business view tour. Ook kan je de gemaakte 360 graden foto's in hogere kwaliteit laten zien dan dat je deze op Google upload. 

Wij adviseren altijd om een Custom 360 graden tour op uw website te plaatsen en omdat de 360 foto's er toch al zijn direct de Google business view tour ook te plaatsen. Zo slaat u twee vliegen in een klap!

Heb je vragen over een 360 graden tour?

+31 (0)6 234 151 02

7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur