360 graden drone opnames

Op zoek naar een gespecialiseerde partner voor 360 graden drone opnames? Bij VRLAND maken we gebruik van de nieuwste 360° VR-camera’s om professionele 360-graden luchtopnames te creëren. Onze 360 graden VR drone opnames zijn een geweldige toevoeging aan uw 360 graden productie. Of het nou gaat om een 360 graden lucht foto of 360 graden lucht video, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Voordelen 360 graden drone opnames

Unieke perspectieven

Unieke en indrukwekkende perspectieven vastleggen

Prachtige landschappen

Helpt een beter beeld te krijgen van de locatie en de omgeving

Vloeiende bewegingen

camerabewegingen zonder trillingen of schokken

Hogere productiewaarde

Investering in hoogwaardige technologie en nieuwe trends

Waarom kiezen voor 360 graden drone opnames?

360 graden drone-opnames zijn een waardevolle toevoeging aan 360 graden videoproductie, omdat ze unieke perspectieven, adembenemende landschappen, vloeiende bewegingen, dynamische actie-opnames en verhoogde productiewaarde bieden. Met een 360 graden drone opname kun je indrukwekkende beelden vastleggen vanuit verschillende perspectieven en moeilijk bereikbare locaties. Dit creëert een dynamische kijkervaring en helpt bij het tonen van de omgeving en ligging van een locatie. De soepele camerabewegingen van een 360 graden drone opname geeft een professionele uitstraling. Door een 360 graden droneshot te integreren in de videoproductie onderscheid je jezelf van de concurrentie en creëer je een impactvolle kijkervaring voor je doelgroep.

Aviko 360° header

Grote en kleine drones

Wij leveren 360° drone opnames voor elke gewenste productie

Voor onze 360 graden drone opnames maken wij gebruik van grote en kleine drones, onder de grote drones passen zwaardere camera’s. Met onze zwaardere 360° camera’s kunnen wij tot wel 11K resolutie 360 graden drone opnames maken. Daarnaast bieden wij ook 360 graden drone opnames aan met een kleinere drone. Het kleine model drone is gegarandeerd zelf niet zichtbaar in het eindresultaat. 

Veelgestelde vragen over 360 graden drone opnames

1Wat zijn 360-graden drone-opnames?

360-graden drone-opnames zijn videobeelden gemaakt vanuit de lucht, waarbij een drone uitgerust met speciale camera's een volledig panoramisch uitzicht vastlegt. Dit geeft kijkers de mogelijkheid om in elke richting te kijken en de scène vanuit een uniek vogelperspectief te ervaren.

2Waarvoor kunnen 360-graden drone-opnames worden gebruikt?

Deze opnames zijn ideaal voor vastgoedpresentaties, toeristische promoties, evenementenregistratie, bedrijfsvideo's, en meer. Ze bieden een meeslepende ervaring die kijkers een volledig beeld geeft van een locatie of gebeurtenis.

3Hoe lang duurt een gemiddelde 360-graden drone-opname?

De lengte kan variëren afhankelijk van de projectvereisten, maar gemiddelde opnames duren tussen de 2 tot 5 minuten. Langere opnames zijn ook mogelijk op verzoek en afhankelijk van de specifieke behoeften van het project.

4Zijn 360-graden drone-opnames duur?

De kosten van 360-graden drone-opnames hangen af van verschillende factoren zoals de duur van de opname, de complexiteit van het project, en eventuele aanvullende diensten. Wij bieden op maat gemaakte offertes om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

5Is er een vergunning nodig voor 360-graden drone-opnames?

Afhankelijk van de locatie en het doel van de opnames kunnen er specifieke regelgevingen en vergunningen vereist zijn. Ons team kan helpen bij het navigeren door deze regels en indien nodig de juiste vergunningen verkrijgen.

6Zijn 360-graden drone-opnames duur?

De kosten van 360-graden drone-opnames hangen af van verschillende factoren zoals de duur van de opname, de complexiteit van het project, en eventuele aanvullende diensten. Wij bieden op maat gemaakte offertes om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

7Hoe bereid ik mijn locatie voor op 360-graden drone-opnames?

Zorg ervoor dat de locatie zo is voorbereid dat alle belangrijke kenmerken zichtbaar zijn. Verwijder onnodige objecten en zorg voor goede verlichting om de beste resultaten te garanderen.

8Kunnen 360-graden drone-opnames binnen worden uitgevoerd?

Ja, met speciale drones is het mogelijk om 360-graden opnames binnen te maken, ideaal voor het vastleggen van interieurs van grote ruimtes zoals magazijnen, kerken of eventlocaties.

9Hoe wordt de veiligheid gegarandeerd tijdens het maken van 360-graden drone-opnames?

Veiligheid is onze topprioriteit. Onze dronepiloten zijn gecertificeerd en volgen strikte veiligheidsprotocollen, inclusief het altijd handhaven van een veilige afstand tot mensen en objecten.

10In welk formaat worden de 360-graden drone-opnames geleverd?

De opnames kunnen worden geleverd in verschillende formaten van 4K tot wel 11K resolutie, inclusief maar niet beperkt tot MP4, MOV of prores, afhankelijk van uw behoeften en de eisen van het afleverplatform.

11Hoe kan ik mijn 360-graden drone-opname het beste weergeven?

Voor de optimale kijkervaring raden we aan om de opname te bekijken met een VR-headset of op platforms die 360-graden video ondersteunen, zoals YouTube of Facebook.

Meer te weten komen over 360 graden drone opnames?

+31 (0)6 234 151 02